Trollkrem på rot. (med oppskrift)
Naturen jeg ferdes i.
-
Kamera: Canon EOS 500D
Optikk: Canon EF-S 18-200 mm 1:3,5-5,6 IS
© Frode Langdalen
Nå er tyttebæra moden og det er tid for trollkrem.



Ta med kamera å gå til skogs, plukk noen liter med tyttebær, ta noen bilder på vei hjem.

Når dere er vel hjemme igjen, lag trollkrem, kos dere med trollkremen å kikk på bildene dere tok på turen hjem.



Ingredienser
5 dl tyttebær
150 g sukker
1 ts vaniljesukker
2 stk eggehvite
12 bladfrisk sitronmelisse


Fremgangsmåte

Pisk eggehvitene med sukkeret og 2 dl av tyttebærene til tykt skum. Vend i 2 dl av tyttebærene og smak til med vaniljesukker.



Server trollkrem i porsjonsglass med resten av tyttebærene og et par blader sitronmelisse på toppen.

Velbekomme!