TEST
Her forsøker jeg å formidle en stemning og ikke bilde av en blomst. Jeg kan ikke få bestemt meg, er den ok, eller skal jeg gå ut og prøve igjen ?
Utstyr
  • Canon Eos D60
  • Sigma 70-300 mm DL Macro Super
  • Brennvidde190mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/90s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_33265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Elisabeth S.
Likte ikke utsnittet helt. Syns også den tykke stilken til venstre virket forstyrrende, men det er mulig det bare er meg som ikke fanger opp stemingen du vil formidle... =)
Morten M.
For meg er dette et bilde av en blomst mer enn formidling av en stemning. Det er et nydelig lys og flott stofflighet i bladene på blomsten,
men stilken forstyrrer meg. Morten M
Andres H.
Ville ikke bildet blitt litt kjedelig med bare én blomst, uten den ekstra stilken, jeg synes særlig det grønne bladet nede til venstre liver opp. Men er det noen god grunn for å kutte toppen av blomsten.
Kaja K.
Jeg synes det var veldig mye fint i bildet, du har lagt skarphetsplanet helt perfekt og farger og lys er helt fantastisk. Men jeg må si meg enig med de andre at den stilken var litt forstyrrende, kan gjerne ha den med men kanskje ikke foran de hvite bladene? Selv om jeg egentlig er ENORMT lei av alle blomsterbildene her inne var dette et av de bedre synes jeg!
(ser ut som blomsten har gåsehud av stemingen her, så NOE har du i allefall fanget opp!!)
KAJA
Knut H.
At en så liten blomst kan gi et så kraftig uttrykk. Sylskarpt og fin balanse selv om det blir mye stilker til venstre. Skarpheten fascinerer meg,- jeg skjønner at man må over på digital kamera istedenfor å scanne dias.
Stig S.
Hmmm... Sterk sommerfølelse, stemningen som fanger meg: en GOD dag, en myk følelse...

Liker ideen din med stilken, men det er et eller annet som jeg ikke finner ord på...?... Men bildet er bra!

--ss--
Reidun G.
Det høres sikkert dumt ut, men stilken foran tenker jeg på som symbolet for tryggehten :-)
Reidun
Eskil O.
Veldig bra, blomster kan i aller høyeste grad brukes som symboler for å presentere en følelse eller noe annet i våre liv, si det med blomster.
Syns du har truffet godt, stilken kan virke som, noe å skjule seg bak, eller noe å gripe fatt i, i vanskelige situasjoner. Likte bildet og symbolikken.

Eskil.
Nils B.
Gode tanker og fint at du prøver. Blir litt mye blomsterbilde for meg og stilken blir svakere og svaker i disse tider. Lyset er bra og det samme er ideen, men du treffer ikke meg helt. Stå på. Si det med blomster heter det så klokt.
mvh Nils
Arild S.
Likte lyset og skarpt/uskarpt, men noe i kompet føles forstyrrende selv om bildet inngir en god stemning.

Arild

Aleksander J.
Jeg synes du skal prøve igjen -før snøen legger seg...
Utsnittet er ikke vellykket her. Jeg liker ikke stilken som ligger foran kronbladene og plasseringa av blomsten så høyt oppe.
Jostein M.
Alt funker her foruten at jeg kunne ønsket meg mer i toppen. Bakgrunnen er herlig.
Mvh Jostein
Vegar M.
for meg virker det som kanskje stilken er det som skal fremheves.
Ketil P.
Her er jeg visst motstrøms, klarer ikke å se noe positivt i bildet.
Tom A. T.
Synd at stilken går gjennom kronbladene. Den burde stoppet ca midt i bildet. Ellers er det jo pene farger og bra bakgrunn.
mvh Tom T
Roy S.
bakgrunnen er det sterkeste ved dette bildet. valg av utsnitt syns jeg ikke du var helt heldig med, så ut å prøv på nytt ? ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu