NR. 79
Hutong, Beijing
Bildet inngår i albumet KINA -
Utstyr
  • Rolleiflex 3,5 C
  • Xenotar
  • Brennvidde75mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger736
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Anne Lene B.
Hei Knut-Inge
Et helt utrolig dokubilde!!
Fantastiske teksturer og flater! Et bilde jeg kan gå på vandring i og oppdage stadig nye og spennende detaljer!! Nydelige toner og kontraster!! Gleder meg til mer, denne serien er som en visuell godtepose!! :-)

Hilsen Anne Lene
Dag T.
Kult med alt rotet som passer sammen i et enhetlig bilde. Fordelingen av vinkler, gråtoner og flater gjør et tilsynelatende enkelt bilde morsomt å se på lenge.
Jacob V.
Hei, Knut Inge

Flott komponert bilde. Utsnitt er pirke fritt. For hver gang jeg ser på det så oppdager jeg mer og mer detaljer. Som frk. Baanrud sier det så fint så er denne serien en visuell godtepose....


Mvh

Jacob
Avsluttet .
Utrolig mange flotte detaljer og se og studere i dette bildet.
Også fine kontraster som understreker detaljene:-)
Hilsen Tone!
Avsluttet .
Totalt kaos!!! Herlige svarthvit toner, Kjempe bra bilde :) Dette kunne fint fått plass på en av husets fire vegger ;)

Anders.
Knut-Inge J.
Tusen takk, alle fem, for gode tilbakemeldingar !
Hege-Christin S.
Hei!

Virkelig et flott komponert bilde, en følelse av nostalgi, fine detaljer.
Lurte bare på en ting, hvorfor er bildet svakere i kanten på venstre side?
Ble litt merkelig i forhold til de andre sidene som ikke er ''bluret'' ut.

Mvh
Hege
Torild H.
Godt bilde - i helhet som komposisjon og utsnitt, samt i detaljer av et, kanskje, bebodd hus. Utrolig dekorativt samrør! Dette blir som å høre min gamle bestefar igjen: ingen ting skal kastes - og som jeg viderefører: gjenbruk er tingen.

Leste om utstillingen din i dag i D.T., og ønsker deg; Lykke til!

Mvh Torild


Knut-Inge J.
Mange takk, begge to! Hege-Christin: Det er nok ein liten lysslekasje som er grunnen her. Skjer av og til, når lyset er sterkt. Torild: Mange takk for lykkeønskning. God følelse å få gjennomført og avslutta eit prosjekt :-)
Avsluttet .
Utrolig rotete, men jeg liker det likefullt. Et verdig gate-/dokumentarfoto. Pluss for god s/h-konvertering.

--
Bjørnar Hauge
Knut-Inge J.
Takk, Bjørnar, for at du syns godt om bildet og gjev uttrykk for det. Det er nok ikkje snakk om konvertering her. Opptaket er gjort med ''ekte, gammaldags'' sv/kv film.
Anne-Cathrine B.
Liker det litt ''rotete'' preget på bildet.. synes det gir en god presentasjon av de gamle hutongene i Beijing :) Flott svart/hvit-bilde og etter mitt syn god bruk av bildeflaten. Virkelig et flott bilde!

Anne-Cathrine
Arne S.
Ja, du er en mester i rot. Slik sett er det vel egentlig ikke rot, men mange elementer som spiller sammen. Liker det bedre jo mer jeg ser på det. Skjeve linjer er herlig.
Knut-Inge J.
Mange takk, Anne-Cathrine og Arne, for at de har sans for mitt rot :-)
Anne-Lise S.
Godt dokumentert fra Hutong-området dette her, Knut-Inge! Har fulgt, og følger Hutongmotivene dine med stor interesse, og finner hvert eneste et svært interessant! Du evner å finne ro i ''kaoset'', så også her! Mange detaljer, men likevel faller øynene til ro.

Anne-Lise
Tom E.
Kvadratisk bilde, kvadratiske vindusruter, kvadratiske steinheller, og innimellom rektangler i forskjellige orienteringer og størrelser og tekstrurer. Skrå linjer i alle alle retninger. Kanskje eneste elementet som irriterer er den bølgende linjen i bølgeblikket, den stikker seg litt for mye ut. Syns dette ble et svært godt eksempel på orden i repeterende former - et bilde som i tillegg til å være godt å se på forteller en historie om en hverdag fjernt fra våre relativt luksuriøse liv.

Mvh TomE
Bergliot E.
Huffamei for et rot...men du verden kor stilig det var når du samlet alt innenfor en enkel ramme. Alt stod liksom i stil her, det ene rotet avlastet det andre. Flott kontrast til vår standard, noe som gjorde bildet ekstra bra. Spennende bilder du serverer her fra din reise i Kina.

Bergliot:)
Oda Lystrup H.
dette bildet likte jeg kjempegodt.
tross kaoset stemmer absolutt alt.

Oda:)
Knut-Inge J.
Mange takk, Anne-Lise, Tom, Bergliot og Oda Veronika, for tilbakemeldingar som går rett heim hos meg.
Helge R.
Kinabildene dine gir meg en smakebitt av et anneledes kina, ikke main streem , men den ekte, spennede delen av denne nye verdenssupermakten. Etter at jeg surfet fram planen for et nytt universitet i en eller annen småprovins forsto jeg at noe utrolig er i ferd med å skje der i øst, da er det bra at du dokumenterer slik der var og er, før den nye kulturrevolusjonen feir rønner som dette bort.
Takk!!
Hilsen
:)Helge
Knut-Inge J.
Mange takk, Helge, for ei spennande tilbakemelding eg set stor pris på.
Fredrik T.
Enda ett flott bilde Knut-Inge! Du kunne fint holdt en utstilling med disse bildene, åpnet øynene på folk. Ellers slutter jeg meg til HRS' kommentar.
Knut-Inge J.
Hadde utstilling av bildene i februar - 23 bilde i ganske stort format ( 43 x 43 cm). Mange hyggelege tilbakemeldingar. Forbausande mange som faktisk har vore i Kina !
Marit O.
Hei Knut-Inge!
Bilde etter min smak,mye spennende detaljer og studere her fint utsnitt.
Et deilig bilde som jeg bare kan sitte og studere,fult av skjarm!
Fin sh konvertering.
Takk for at du viser oss dette bilde.
Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu