Snøras
Eit snøras dundrar ned dei stupbratte fjellsidene i Norangdalen på Sunnmøre 25. desember 2006.
Utstyr
  • Hasselblad 501CM
  • 150mm f4
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Acros 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger635
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tormod I.
Nydelig bilde. Suvertent oppbygd, meget god skarphet og det er imponerende å se hvor stor betydning den eller så triste åsen til høyre har å bety for balansen i bildet. Den bakerste fjellformasjonen er også en viktig brikke i spillet der den er med på å danne en fabelaktig dybde i bildet.
Også spennede å se hvor effektivt s/h er til slike landskapsbilder hvor linjer og kontraster er viktige virkemiddel. I farger vil jeg tro dette bildet hadde vært høyst ordinært.
Eirik H.
Takk for kommentaren. Fråvær av fargar er ofte ein fordel. I dette tilfellet er det at linene og kontrastane vert framheva. Men her har eg òg mista den fantastiske intense rosa fargen på den bakerste fjellformasjonen denne kvelden. Forgrunnen ligg i skugge, men på toppane når solstrålane fram.
Trond H.
Godt s/k arbeid som vanleg. Om komposisjonen treng eg ikkje seie meir enn at alle linjer og former funkar for meg, det står fram som eit balansert bilete (også i balansen mørkt mot lyst).

Trudde uansett ikkje du var typen til spektakulære solnedgangar, så eg hadde vel blitt meir overraska om du hadde presentert same bilete i 6*6 Velvia ;-)

MVH TH
Ivar B.
Komposisjonsmessig er det lite å utsette på dette. Flotte overgående linjer med fin kontrast og velbalansert. Føler likevel at dette ble litt tamt og ikke gir meg like mye som mange av dine landskapsbilder. Mvh Ivar
Eirik H.
Takk for kommentarane.
Dag T.
Hmmm, uten sneraset hadde det vært stillferdig og pent inntil det kjedelige. Det hadde vært interessant å se hjvor lang tid det hadde tatt før vi så raset hvis du ikke fortalte om det.

Uansett synes jeg raset, og det at man trenger tid for å oppdage det, hever bildet. En fjern rumling forstyrrer stillheten.
Espen A. I.
Mhm, her kreves et trent øye for å begi seg utpå noen langvarig forklaring.
Jeg liker det godt, særlig dramatikken som utfolder seg i et ellers så nasjonalromantiske bilde. Du har din egen stil og fullfører den..

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu