Skarvesjøen
Bildet inngår i albumet Bevingede vesen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger713
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_69896} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Rune Edvin H.
Passe uvanlig.
Liker den.
Rune
Arild S.
Passe uvanlig, ja. Bare en skarve skarv som ser ut som den er på skarverennet..

:) Arild
Caroline M. S.
Stilig skarv. Selv om den får meg til å tenke på drontene - disse nesten flygeudyktige utdødde fulgene (antar det er den litt uvanlige formen og kornene som gjør det). :-) He, he - jeg får nesten litt morsfølelse (hvis mennesker kan ha det ovenfor fugler da) for denne skarven - den ser så ubehjelpelig og klønete ut. Ligner nesten litt på en slags baby-Donald Duck. :-D
Inger-Lise S.
Annerledes bilde av skarven! Stilig dette!
Hilsen Inger-Lise
Jostein M.
Annerledes skarvebilde som på en merkelig måte fungerer. Kanksje litt slik den fremstår her på Jæren i vind og regn.
Mvh
Jostein
Frank W. G.
Fint som bare det, det til tross for at det ikke tar helt av oppe i der.
Annerledes og med en struktur som kler bildet. Mulig det hadde tålt en liten økning i kontrasten.

Frank
Inger Anne Maritsdotter V.
Et annerledes bilde, med en strukturbruk som funker bra .
Bjørn H.
Liker det en hel masse Arne ...

Kreativt og godt sett ...

Utrad. og spennende...

God kveld..

Bjørn ;¤
Rolf S.
Hei.
Jada, litt uvanlig og spennende.
Rolf
Tom E. F.
Inn for landing?
Spesielt og ''grafisk'' skarvebilde!
mvh Tom
Ketil K.
Lærerikt å se på din kreative bruk av grafiske elementer - passer fint her - og uten at det har gått utover skarvens linjer eller form - som heller blir fremhevet. Ikke minst pga skjønnsom detaljering i strupe og venstre vinge.
Nils L.
Blir veldig malerisk.... og det er bra. Skarven fremstår fint med de ''nødvendige'' detaljer.
Men utsnittet er rikelig trangt, som det skulle vært dekoren på for eks. en spisebrikke på en restaurant. Her tror jeg du med fordel kunne ''forstørret'' flaten bak fuglen og gjordt uttrykket en del spenstigere.
Mvh Nils :-)
***
Marit W.
Virkelig fint skarvebilde. Lurer på hvordan du har gjort dette.
Hilsen Marit
Lars L.
Anderledes, men jeg blir ikke riktig bergtatt for det.
Geir Helge S.
Ikke det peneste skarvebildet jeg har sett, men det desidert morsomste!
Geir
Arne S.
Takk for kommentarer!

Vurderte å komponere skarven litt mer spenstig inn i bildeflaten. Det ble slik for å framheve skarvens egne linjer og bevegelser.

:) arne
Tom A. T.
Og det lykkes du med 100%
Herlig v-stil ;o)..
mvh Tom T
Kjartan T.
Hadde vært morsomt å sett orginalen. For meg ser det ut som om du har lekt deg i PS med et bilde som du ikke var helt fornøyd med i utgangspunktet.
Det kan godt hende at jeg tar feil, og at du hadde andre tanker med å gjøre et godt skarvebilde enda mer spennede med grove korn og uskarphet. Jeg liker det ikke og skjønner ikke hvorfor det nå er et bedre bilde???
Arne S.
Hei Kjartan!

Jeg setter pris på din ærlighet. Hvilke bilder man liker å ikke liker vil alltid være en smakssak. Det er viktig å lytte til magefølelsen.

Dette er ikke et artsbilde av en skarv. Gjennom denne teknikken har jeg prøvd å understreke skarvens spesielle bevegelser. Det er ikke noe nytt å gi fugler og dyr menneskelige egenskaper. Donald er et godt eksempel. Ved å fjerne meg fra fotografisk skarphet og ''perfeksjonisme'' forteller jeg samtidig at jeg vil noe annet med bildets uttrykk.

Denne skarven danser for meg, og derved og med meg. I mine øyne forsterker jeg skarvens former og bevegelser, og mitt eget budskap, ved å abstrahere motivet. Om jeg har lyktes med dette er selvsagt opp til den enkelte og avgjøre.

:) arne

Caroline M. S.
Nå ser jeg også at skarven danser. Jeg trekker tilbake det der med klønete og ubehjelpelig. Rene Fred Astaire dette - glir elegant bortover med høyrearmen mot brystet, klar til å bukke og takke for dansen. :-)
John G.
Caroline, jeg synes ikke du bør trekke tilbake din tidligere kommentar! Den ser virkelig klønete og ubehjelpelig ut:-)
Ellers et bilde helt i min smak. Formen - og den enkle komposisjonen - er fremtredende. Den nesten stiliserte skarven er flyttet fra sitt naturlige element og over i en annen ''dimensjon''...
John :-)
Gro K.
Helt praktfullt. Den grafiske effekten er nydelig, og den kan gjerne danse eller være klønete på en gang. Ikke alle er like elegante på dansegulvet, så Caroline kan ha rett i begge sine kommentarer.
Jeg har begynt å gå igjennom alle bildene dine på nettet om dagen, og du er blitt en av mine favoritter. Det sier seg sjøl at jeg ikke kan kommentere så mange, men det er VELDIG MANGE KJEMPEBILDER.
Siden jeg fortsatt bruker dias, har jeg ingen bilder på foto.no. selv, dessverre.
Hilsen Gro Kongsten.
Arne S.
Hei Gro!

Hjertelig takk for gode ord til meg og fine tilbakemeldinger til flere av bildene mine. Virkelig inspirerende! Jeg husker navnet ditt blant annet fra A-magasinet for mange år siden. Du var en av de virkelig store. ''Måke i flukt'' har festet seg spesielt. Jeg håper vi får ta del i bildene dine også i framtiden.

Mvh arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu