Måke
Utstyr
  • D100
  • S(t)igma 28-80
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger233
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ragnar L.

Huff. Rammen var forferdelig...
Ragnar L.

Nå er bakgrunnen forferdelig... Huff da... :-)
Inger-Lise S.

Hei! Selv om det hadde gjort seg bedre med mørk bakgrunn,skal jeg da virkeliog kommentere bildet ditt! Jeg syns det var annerledes,fine farger og godt fanget mht at måken er rett over solens skinn i vannet i det du eksponerte! MIdt i og! :-) Det mørke feltet under måken passet veldig godt! Et fint bilde!
Hilsen Inger-Lise
Ragnar L.

Takk for kommentar!

Jeg ville helst ha sort bakgrunn, men da ville den sorte delen øverst gå i ett med den sorte bakgrunnen, og med hvit ramme på sort bakgrunn ble det forferdelig. valgte derfor å legge hvit bakgrunn... Prøvde å kutte vekk det sorte feltet øverst, men det gjorde at måken kom for langt opp. Så sånn ble det altså. Det er ikke gjort noe med fargene, bildet er bare skarpet opp litt.
Ragnar L.

Ser at måken skulle ha vært *litt* lenger ned (eller jeg skulle ha vært *litt* høyere :-) så vingene ikke tangerte de lyse feltene... Hilsen Ragnar. (fortsatt 1.83m høy.)
Ragnar L.

Hmmm. Jeg har visst skrevet nesten alle kommentarene selv her... (Sikkert eneste måte å få kommentarer på mine bilder... *LOL*)

Takk for kommentaren, ILS!

:-)
Nils L.

Tøft utsnitt. Likte det veldig godt. Godt formidlet stemning.
Mvh Nils :-)
Inger-Lise S.

Hei! Du trenger da ikke velge bare hvit ramme..Du kunne velge hva som helst,men her heslst noe i brunt...Eller svakt gyllent..
Vennlig hilsen Inger-Lise
Ragnar L.

Hei! Og takk for kommentarer.

Takk for det NL!

Takk for gode forslag ILS! Prøvde bare bakgrunner, rammer på siden her. Jeg er ikke så flink med Photoshop, men skal teste ut når jeg har Photoshop-groove´n.

Mvh
Ragnar

Knut S.

Hei Ragnar. Ser du har begynt å leke med måkene dine igjen :D
Jeg venter fremdeles i spenning på en annen versjon av det forrige bildet ditt :) Likte nok bedre profilen på den måka. Bare si ifra hvis du har lyst til å stikke innom og trikse litt med PS en kveld :)

mvh
Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu