''Her Toyota is fantastic''
Utstyr
  • Olympus E-1
  • OM Zuiko 90/2,0 Macro
  • Blender-
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241101} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Gunnar John C.
Hmm.. det var ikke min mening å ''stjele showet'' etter å ha dominert forsiden i 23:58 timer, men plutselig virket foto.no igjen...

Gunnar
Thorbjørn R.
Du er virkelig kreativ. Teknisk sett synes jeg dette er ganske bra gjennomført, men jeg har litt problemer med å få noe ut av bildet.
Gunnar John C.
Takk for hyggelig og velvillig kommentar, Thorbjørn! Siden du synes dette er en smule obskurt kan jeg fortelle litt fra min kant. Det handler om diskusjonen vedrørende ''hva er manipulering''.

Dette er ment som et skrått eksempel på opplevd manipulering (derfor bildets tittel). Hver gang jeg ser i bakspeilet møter jeg, ubevisst, denne påstanden fra Toyotas side, lagt i min munn som et førstepersonsutsagn, og klistret i bakruten. Hundre ganger om dagen... (er det rart Toyota er populære? :-) Jeg opplever dette som et manipulerende grep fra fabrikantens side. Bilde/tittel er humoristisk ment fra min side, og forhåpentligvis har det også litt ironisk distanse (skjønt bilen som sådan er grei nok den).

Fototeknisk er dette bildet ikke manipulert. Det er en jpg rett fra kamera. Tatt med tele, fra baksetet, for å få teksten passelig stor i et høvelig utsnitt av bakspeilet. Prøvde å få til en komposisjon rundt idéen. Litt klipp har jeg tillatt meg. Men det er vel ikke manipulering?

Gunnar :-)
Anne-Lise S.
Synes dette ble stilig. Det tok litt tid med studering før jeg klarte å finne ut hva det var, men jeg fant til slutt speilet osv osv, så nå ble dette forståelig for meg. Liker blåtoner og plassering av elementer. Spennende. Ser med det samme manipulert ut, men dersom man kikker nøye, er det ikke det. Interessant.

Anne-Lise
Ivar B.
Snakk om hjernevasking. Synes bildet ble en estetisk nytelse av fine former og toner. Bildet har et landskap jeg kjenner meg igjen i, men kanskje først etter å lest din egen kommentar. Før det ble det noe spekulering. Men jeg er ikke opptatt av at jeg til enhver tid skal forstå et bilde. jeg er mer opptatt av om det skapes spørsmål, pirrer nyskjerrigheten eller bare legger seg inn som en estetisk nytelse. Bildet er fasinerende. Mvh Ivar.
Gunnar John C.
Takk for hyggelige kommentarer, Anne-Lise og Ivar! Fint å møte litt tålmodighet overfor et kanskje en smule sært motiv :-)

Gunnar
Stig Børre E.
Morsomt og originalt.
Form, farger og komposisjon er også veldig bra.
Et merkelig bilde i grunn...

StigB
Gunnar John C.
Takk for det, Stig Børre! Jeg har gjort endel varianter av denne før jeg fikk til en jeg synes traff.

Gunnar
Myriam B.
Her "skjønte jeg ikke bæret av" før jeg så forklaringen, men det gjør ingenting. Fine fargetoner, tøffe linjer. Tror jeg ville ha kuttet det bittelitt i bunnen, slik at den hvite firkanten forsvinner, men det er ikke viktig. Uansett fint:-)
Gunnar John C.
Takk igjen, Myriam, for at du børster støvet av gamle gleder. Den lille hvite firkanten du nevner har jeg også vurdert - og funnet at den er viktig for balansen... og samtidig et konstruktivt, passelig lite irritasjonsmoment?
Myriam B.
Hehe, da er jeg redd vi har litt forskjellig syn på det der med irritasjonsmoment.-) Det er mulig jeg kan adoptere utrykket "konstruktive irritasjonsmoment" om egne feil, men neppe om andres;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu