The Great Migration
Bildet inngår i albumet Masai Mara -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18518} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Rune Edvin H.

Stilig. En mase gnuer.
De forrerste kommer kanskje litt tett, men alt i alt liker jeg bildet.
Rune
Avsluttet .

Noen av verdens beste naturfotografer har brukt år av livet sitt på samme motiv. Ikke lett å konkurrere da! Skjær hardt nede og litt til høyre, så hjelper det en del. Miljøet er flott.
Torunn B.

Utrolig flott naturbilde. Veldig fin dybde, og jeg likte at bakgrunnen er uskarp. Jeg syns ikke det trenger beskjæring. Jeg lurte først på om det var et maleri.

Torunn :-)
Christian S.

Nyyydelig bilde! Jg synes heller ikke det trenger beskjæring, det gir bedre inntrykk av å være midt oppi det nå. Gleder meg lite til påsken, da - for da skal jeg også til Kenya!

CS ☺
Bjørn H.

Mye kjøtt på en gang. Ville nok, som K-S H,
ha beskjært det en del nede. Da hadde det
blitt enda bedre. Så det så.
Mvh. Bjørn.
Erik H.

Hei!
Et flott bilde!
Fine farver, og en utrolig ''nærhet'' til flokken!
Med hilsen
Erik
Åse G.

Tusen takk for fin tilbakemelding. Hyggelig at så mange tok seg tid til å kommentere bildet - beskjæring eller ei .... Selv mener jeg at det ikke bør beskjæres noe særlig(joda, jeg har prøvd), da jeg liker ''linjen'' som gnuene lager gjennom bildet, og det litt ''kaotiske'' i forkant.

Fotosafari i Kenya er utrolig spennende, spesielt når det er ''folkevandring'' av Gnu og Zebraer som det er i Great Migration. Christian: gled deg og ta mye bilder!!! Jeg ble selv overrasket over at lyset var relativt dårlig, så man trenger gode linser og/eller høye asa verider på filmen ...

- ha en fin dag, hilsen Åse :-)
Jonas L.

Dette synes jeg var bra. Jeg synes ikke det er nødvendig med noen beskjæring her, dyrene i forgrunnen er med på å lage en fin dybde i bildet.
Skal jeg pirke litt må det være at bildet er en tanke for lyst, i allfall på min skjerm.
mvh JL
Carl Martin N.

Det meste er sagt. Flott bilde! Trenger ikke beskjæres.
Hans- Georg S.

Bra!
Her var det sikkert lyst nok til at du kunne benyttet en mindre blender og samtidig opprettholdet en rask nok lukker. Bildet hadde da blitt helt skarpt fra forgrunn til bakgrunn.
Men for all del, flott gjennomført!
(Kunne ønsket meg slike motiver selv...misunnelig...;-)
Åse G.

Hei Hans-Georg, hyggelig at du ''stakk innom'' sia mi. Det hadde nok vært mulig å få dette skarpere, da jeg nok ikke er observang nok (på blender og lukker) når ting skjer for - så som å kjøre forbi denne bølingen her. Personlig liker jeg at bakgrunnen er ganske difus, men jeg hadde ønsket meg at gnuen som står alene i midten av bildet hadde vært skarpere.

En tur til Kenya er det greit å ønske seg ...

Ha en fin dag, hilsen Åse :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu